Ja disponible a totes se plataformes digitals “Elàstic” una nova cançó de LEONMANSO

Bandcamp / Spotify / Google play / iTunes / Deezer / Youtube


Nou disc de Leonmanso Escolta com sona es teu pols ja disponible!!!

Botiga / Bandcamp / Spotify / Google play / iTunes / Deezer / Youtube

Produït per Quim Torres.
Gravat a una caseta de llenya per Bep Teixidor.
Mesclat per Joan Pons (El petit de Cal Eril) al Teatre de ca l’Eril, Guissona, Lleida Masteritzat per Harris Newman (Grey Market Mastering).
Lletra i música: Llure Marquès.
Correccions lingüístiques: Xavier Juaneda.
Fotografies i disseny: Josep Bagur (www.josepbagur.com).

Text promocional fet per Joan Miquel Oliver. Català / Castellano

En Leonmanso és un d’aquells paios que tenen un Gran Problema, una Diferència Abismal, una Fuga Permanent per on li vessen unes cançons que són la mescla de dues coses: un material parcialment drenat i una imaginació sense límit per espantar la gravetat de l’assumpte. No ho dic perquè el conegui, en Llure és tranquil i amistós, ho dic perquè, per poc que badis, aquestes cançons envernissades d’innocència infantil et tiren d’esquena. Allà dedins, dedins del seu cap, hi ha un Tema Pendent, i nosaltres som aquí per gaudir l’estratègia de com s’ho manega, a saber, amb una música lúcida i divertida que sempre ve de gust escoltar. Com és possible? Jo no ho sé, el cas és que he vist circular el seus discs per moltes festes amb la mateixa fluïdesa que el vermut amb sifó. I ara en fa un altre, escoltem-lo.
Fa la impressió de navegar per un riu de lava amb una llanxa de plom amb total tranquil·litat, fent fotos, mirant el mòbil i explicant acudits. Al fons un punt de llum cap a una selva lluminosa on ens esperen els arbres i els animals salvatges que restaran completament indiferents a les nostres pintes d’exploradors, entretinguts i fins a un punt cansats de tanta aventura, però tanta sort que arribam a la cabanya de bambú al costat d’un salt d’aigua on unes fulles enormes ens protegeixen de la serena. Estirarem els peus, xarruparem un Campari i tancarem els ulls. No us faré spoiler, jo hi veig això. Només us puc avançar que us encantarà i que l’escoltareu moltes vegades.

Leonmanso – Escolta com sona es teu pols (2018)
Text promocional per Joan Miquel Oliver català / castellà
Fotos promocionals (Josep Bagur)
Amb banda (Josep Bagur)
Portada disc (Josep Bagur)

 

Management:

Sente Fontestad
669 414 784
info@imesmanagement.cat

Illes Balears:
Quim Torres
686 900 216
velomar@velomarrecords.com

 

 


 

Leonmanso foto promo


"Grnfdpta + Remixos" nou Ep de Leonmanso disponible només a Bandcamp i Spotify!!!

Botiga / Bandcamp / Spotify / Google play / iTunes / Deezer

Ha arribat el Profeta, sota la forma d’un lleó.

Us presentem un nou déu amb barca, sant de l’harmònica, apòstol de la playstation, conegut amb el nom de Leonmanso. Obre la tanca d’aquest segon disc Jardins de brutes basses (Velomar Records, 2014) i deixa’t perdre dins el laberint d’animals i familiars, trens de dibuixos, festes a casa, personatges perduts pels carrers de Ciutadella, hotels, absenta, caramels i flors!

Al seu primer concert, en Llure Marquès, tímid però decidit, va sortir a l’escenari amb una capsa de cartró al cap on havia dibuixat uns ulls i una boca. Tenia pànic escènic. Passats els nervis de la primera cançó, es va treure la capsa i va saludar els amics. La por havia desaparegut. Des d’aquell dia, cada cosa que fa Leonmanso és diferent de tot el que ha fet fins aleshores. Aquest Daniel Johnston balear composa un tema i publica tres vídeos al dia… el seu moix“Fort de cafè”ja s’ha convertit en un heroi local a youtube!

Leonmanso és el diamant en brut de l’illa menor. És el músic que convidaries a la teva festa d’aniversari, a l’hora de fer el dinar o al moment d’anar a dormir perquè et composés una cançó per a l’ocasió. Leonmanso canta a tot i per a tothom. Per açò, a vegades sembla que el món sigui com les seves cançons i no al revés. Ja s’intuïa en el seu debut, Rinosaure (Blau-Discmedi, 2010), i es confirma ara amb el nou disc Jardins de brutes basses. Dins la seva música tot s’hi val amb l’única condició de ser fidel a un mateix, sense tapalls ni cortines de fum.

L’univers personal de Leonmanso, compost d’anècdotes màgiques, vivències íntimes i pensaments universals, ens és regalat amb paper de colors en aquest segon treball. Hi conviuen històries de to autobiogràfic (Com ells, Sa mamà cuida ses flors o Com tronc corrent avall) amb escapades al món dels somnis (Es tren o aquest hit que és Darrer intent) i fins i tot dels malsons (Es vell malalt). Pel que fa a la sonoritat: pocs elements però ben cuinats, folk sec amb reminiscències de la seva adolescència grunge i alguna gota de tradició menorquina (Joan Fandango).

Jardins de brutes basses està enregistrat i produït pel seu amic–i antic rival de partides al Spectrum- Quim Torres (Delên) en una casa de camp menorquina, a foc lent i amb bons aliments, amics, animalons i família. I suposa el primer treball editat per un nou segell també de l’illa, Velomar Records, acabat de néixer però on ja bullen moltes més idees i projectes.

Leonmanso és el personatge més local i més universal que ha parit mai Menorca. I si te’l trobes pel carrer i el saludes, potser en farà una cançó. O potser ja l’havia escrita i et sorprendràs en trobar-la, per sorpresa, quan Jardins de brutes basses comenci a sonar a casa teva. www.leonmanso.com

JARDINS DE BRUTES BASSES (2014)
Descàrrega Text promocional català / Castellà
Descàrrega Fotos promocionals (Joan Mascaró)
Descàrrega Portada disc (Laura Miyashiro)

 

Management:

Sente Fontestad
669 414 784
info@imesmanagement.cat

Illes Balears:
Quim Torres
686 900 216
velomar@velomarrecords.com